Edutrainers

Edutrainers ondersteunt docenten bij het leren, werken en lesgeven met nieuwe media. Dit doen wij door een combinatie van online leren met leerpaden en samen leren tijdens workshops en trainingssessies. Edutrainers onderscheidt zich van andere professionaliseringsbureaus door deze blended aanpak. Met deze unieke combinatie van (op maat) leerpaden, online coaching en persoonlijk contact tijdens workshops, kunnen wij zorgen voor een optimaal leerrendement.

Edutrainers is onderdeel van de Tumult Groep, een vooruitstrevende groep van drie bedrijven in de educatieve sector. Met de onderdelen van de Tumult Groep sluiten we aan op de huidige technologische en maatschappelijke ontwikkelingen en willen we iedereen activeren en inspireren om steeds te blijven leren.

Edutrainers is onderscheiden met:

Comenius EduMedia Siegel + Comenius EduMedia Medaille

Het oordeel van de jury: “Edutrainers geeft leraren in online leerpaden tips over hoe ze nieuwe media kunnen gebruiken om hun onderwijs te verrijken. Als eerste leren cursisten hoe een tool werkt (knoppenkunde) en vervolgens krijgen ze tal van ideeën en inspiratie om het in concrete onderwijssituaties in te zetten. In het brede aanbod is voor iedere docent wat wils. Een coach begeleidt de docent in het ontwerpen van een multimediale les. De uitleg is gestructureerd in kleine stappen en is zeer duidelijk. Leraren die weinig ervaring hebben met nieuwe media worden aangemoedigd om iets nieuws te proberen. Maar ook mediaprofessionals vinden de leerpaden van Edutrainers interessant vanwege de interessante ideeën en handige tips voor hun lessen. Het overtuigende aanbod van Edutrainers koppelt op een voortreffelijke wijze didactiek en multimedia. Daarom krijgt Edutrainers de Comenius Medaille.”

Microsoft Training partner of the Year (2013)

Het oordeel van de jury: “Edutrainers biedt een vernieuwende manier van onderwijskundige professionele ontwikkeling op het gebied van ICT gebruik in het onderwijs. De online leerpaden gekoppeld aan fysieke bijeenkomsten maakt Edutrainers zeer succesvol in korte tijd, vooral in het Voortgezet Onderwijs. De samenwerking voor Windows in de Klas (WIK) was dus ook een logische stap, waarbij ze een mooi curriculum hebben opgezet. Edutrainers is een innovatieve trainingspartner die zeer klantgericht en vooruitstrevend is in de samenwerking met Microsoft.”