Pelosa

Over Pelosa
Pelosa ontwikkelt software voor organisaties die actief zijn voor het jonge kind (0-13) en dan met name kinderopvang, welzijn en onderwijs. De software is een geintegreerde oplossing voor verkoop (klantvolgsysteem), planning, plaatsing en self-service voor klanten en medewerkers. We ontwikkelen onze eigen software en bieden technische ondersteuning aan bij al onze geleverde producten. Er wordt ook samengewerkt met Quebble BV. Quebble BV is gevestigd in Zoetermeer en heeft een vestiging in Groningen genaamd Quebble Research & Development.

De missie van Pelosa is ervoor te zorgen dat kinderopvangorganisaties zich zoveel mogelijk kunnen richten op het welzijn van ieder kind.

Weinig branches in Nederland hebben de afgelopen jaren zoveel veranderingen doorgemaakt als de kinderopvang. Niet alleen de fluctuaties in het gebruik maken van kinderopvangorganisaties, maar ook de kwaliteitseisen en het productaanbod neemt toe. Tijd dus om te investeren in een efficiënte en veilige toekomst.

Pelosa maakt producten waarmee u geld bespaart. Onze software stelt u in staat om personeel en andere middelen zo efficiënt mogelijk in te zetten binnen uw organisatie. Centraal in dat proces staat het wel en wee van het kind. Zo is het voor hem of haar erg belangrijk om niet elke week met een nieuwe professional kennis te moeten maken. Uw Kleine Klant verdient immers een vertrouwde omgeving met bekende gezichten. Pelosa zorgt daarvoor. Met onze producten ziet u in één oogopslag welke invaller al vaker op een groep heeft gestaan. Ideaal wanneer u een keuze moet maken tussen collega’s die beschikbaar zijn.

Zoals bekend gelden er in de kinderopvang strakke regels die zijn vastgelegd in het Convenant Kwaliteit Kinderopvang. Hierin staat onder meer omschreven hoeveel personeel u voor elke groep moet inzetten. Elk jaar ziet de inspectie van de GGD toe in hoeverre uw organisatie aan de kwaliteitseisen van het Convenant voldoet. Ook op dat gebied bieden wij de ideale monitor. Deze informeert u tijdig en automatisch wanneer een planning niet voldoet aan de wettelijke eisen. Met de software van Pelosa realiseert u dus niet alleen een efficiënte, maar vooral ook een veilige groei.