Skool

Over Skool

Skool is één van de leidende partijen voor ICT-beheer bij basisscholen. SkoolControl, het succesvolle beheerconcept voor het primair onderwijs, is ontstaan uit twintig jaar ervaring in de onderwijsmarkt. Meer dan 300.000 gebruikers op 70.000 werkplekken worden dagelijks ondersteund met SkoolControl – op directieniveau, bij ICT-afdelingen en in de klas.

Skool innoveert voortdurend en brengt onderwijs naar de wereld van morgen. Met producten en diensten die zorgen voor een schoolomgeving die is voorbereid op toekomst; of het nu gaat om de laatste trends voor touchscreens, het beste advies voor een draadloze netwerkomgeving of het nieuwste kind-volgsysteem. En altijd met hetzelfde doel: ervoor zorgen dat leerkrachten zich volledig kunnen concentreren op lesgeven en daarbij kunnen vertrouwen op de faciliteiten die ze voor hun lessen nodig hebben.

Skool levert alle in de markt verkrijgbare platforms: Apple, Google for Education en Microsoft. Voor leerkrachten bieden de touchscreens van Skool de fijnste schrijfervaring. Voor leerlingen zijn er desktops, laptops en tablets van alle A-merken in speciale uitvoeringen voor de educatieve sector. Deze sluiten nèt iets beter aan op de vraag dan standaard consumentenproducten, bijvoorbeeld dankzij een extra stevige uitvoering.

Met “Wireless as a Service” (WaaS) van Skool wordt een infrastructuur geboden die nieuwe werkvormen mogelijk maakt – laagdrempelig en betaalbaar, schaalbaar, professioneel en volledig beheerd.

De Skool-organisatie, met het hoofdkantoor in Nederland, heeft een grote klantengroep met scholen in Nederland, België, Duitsland en op de Nederlandse Antillen. Onze betrokken en enthousiaste medewerkers hebben dezelfde focus: een langdurige samenwerking met onze klanten en de hoogste klanttevredenheid.

Dankzij onze eigen R&D-afdeling voor software zijn wij in staat om gehoor te geven aan vele klantspecifieke wensen. Connectiviteit met Leerling-administratiesystemen, Basispoort en CITO behoort tot de mogelijkheden. De Servicedesk ondersteunt scholen na de aankoop met gebruiksadviezen en tips, om hen optimaal gebruik te kunnen laten maken van ICT in de school. Onze eigen engineers beschikken over de benodigde kennis en vaardigheden om te ondersteunen als er een keer iets niet goed functioneert en te adviseren over het totale aanbod van Skool.